Legendarni teniški igralec se po naznanjeni upokojitvi vrača na igrišča

Foto: EPA
Foto: EPA
Na teniška igrišča se vrača Andy Murray.
Oglej si celoten članek

Teniški igralec Škot Andy Murray se vrača na teniška igrišča, če bo šlo vse po sreči, bo junija nastopil na prestižnem turnirju ATP v Queen's Clubu, so sporočili organizatorji. Trenutno 217. igralec sveta sicer ni igral vse od januarja, ko je napovedal upokojitev.

Šok Nekdanji prvi igralec sveta se je zlomil pred novinarji

Organizatorji londonskega turnirja so v petek objavili seznam enajstih igralcev, ki bodo letos poskušali osvojiti turnirsko zmago. Med njimi so Grk Stefanos Tsitsipas, Hrvat Marin Čilić, Bolgar Grigor Dimitrov in Švicar Stan Wawrinka, na seznamu pa se je znašel tudi Murray. Organizatorji so imela igralcev objavili na Twitterju in poleg vsakega zapisali emotikon, Škotu so pripisali prekrižana prsta.

Enaintridesetletni Murray je nazadnje igral januarja na odprtem prvenstvu Avstralije, ko je izgubil v prvem krogu proti Špancu Robertu Bautisti. Konec januarja je prestal operacijo kolka, po kateri je dejal, da ne čuti več bolečin, ki so mu preprečevale uspeh na igriščih. Pred tem je omenjal željo, da bi kariero zaključil na sveti travi v Wimbledonu, a bi se to zdaj utegnilo spremeniti, zlasti, če bo povratek na teniška igrišča uspešen.

Foto: EPA Andy Murray

Turnir v Quennu bo potekal med 17. in 23. junijem.

Zvezdnik Murray si želi, a ne ve, če je možno

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.