Leta se poznajo: Modrića na treningu izdal hrbet!

Foto: Epa
Foto: Epa
Dogajanje okrog madridskega Reala je v teh dneh zelo burno.
Oglej si celoten članek

Propad "superlige", katere protagonist je bil predsednik Reala Florentino Peréz, je vzbudil radost pri večini ljubiteljev nogometa.

Tvitosfera Doza smeha: ob smrti superlige so si dali duška!

Real Madrid se je zaradi Peréza znašel pod plazom hudih kritik, za nameček pa se moštvo ukvarja s številnimi poškodbami.

Na zadnji tekmi proti Getafeju je Zinédine Zidane na zelenico poslal povsem zdesetkano ekipo, pred sredinim gostovanjem v Cádizu pa na njegovo srečo za nastop spet kandidirajo Raphaël Varane, Dani Carvajal ter "kartonirana" Casemiro in Nacho.

Še vedno bodo manjkali Sergio Ramos, Lucas Vázquez, Toni Kroos, Eden Hazard, Ferland Mendy in Federico Valverde.

Niso se predali Odziv superlige po izstopu Angležev, Agnelli o Čeferinu

Za novo skrb je na torkovem treningu poskrbel Luka Modrić. Izkušeni Hrvat je med igranjem pepčka začutil bolečino v hrbtu in prekinil vadbo. Za tekmo v zahodni Andaluziji 35-letnik ne bo pripravljen.

Real Madrid ima sedem kol pred koncem tri točke zaostanka za vodilnim mestnim tekmecem Atléticom. Barcelona ima, ob odigrani tekmi manj, pet točk manj od Atlética.

Predsednik Reala Obraz moralne dekadence: Pérez ujet na ogabni laži!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.