Liverpoolov vratar tarča groženj s smrtjo

Foto: Epa
Foto: Epa
Navijači mu nikakor niso odpustili predstave v finalu Lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Liverpoolov vratar, ki je zadnji dve sezoni preživel na posoji pri turškem Bešiktašu, Loris Karius, ima še vedno nočne more po tistem grozljivem finalu Lige prvakov, ko so njegove napake odnesle Redsom prestižno lovoriko.

Dve katastrofalni Nemčevi napaki sta poklonili naslov Real Madridu, Karius pa se je znašel na hudem udaru navijačev. Stvari so šle celo tako daleč, da še dve leti zatem prejema številne grožnje s smrtjo.

Ubogi fant Pa saj to ni res! Še ena blamaža epskih razsežnosti

Nemca sicer pogodba na Anfield veže še za naslednji dve leti, toda Karius resno razmišlja o vrnitvi v domovino, saj ne vzdrži več pritiska navijačev.

Foto: Epa loris karius

"Ne moremo kriviti navijače, da so besni na igralca. Oni plačajo svoj denar, torej imajo pravico, da so jezni. Toda ko se začnejo nadlegovanje, ali celo grožnje s smrtjo, so prečkali mejo dobrega okusa," je potožil Nemec.

"Prejemam celo grožnje s smrtjo. Toda ne jemljem jih resno. Pošiljajo jih namreč ljudje, ki na svojih profilih sploh ne pokažejo obraza. Če bi takšne ljudi srečal na ulici, sploh ne bi odprli ust."

"Na spletu se igralce tretira z ekstremnim sovraštvom. Če bi prebral vse, kar je napisano o meni, ne bi spal dva dni."

Video Še Karius se lahko skrije! Urugvajski reprezentančni vratar z bedarijo stoletja!

"Noro je, kaj vse ljudje kot anonimneži napišejo. Pri zgolj 24 letih sem nastopil v finalu Lige prvakov! Prav tako so pozabili na mojo vlogo, da sem nas sploh pripeljal tja. Vse moje dobre obrambe so bile v trenutku pozabljene," je še potarnal Nemec, katerega je kot številka ena v zadnjih dveh sezonah na Anfieldu odlično zamenjal Brazilec Alisson Becker.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.