Šport > Nogomet
244 ogledov

Liverpoolov vratar tarča groženj s smrtjo

Loris Karius Epa
Navijači mu nikakor niso odpustili predstave v finalu Lige prvakov.

Liverpoolov vratar, ki je zadnji dve sezoni preživel na posoji pri turškem Bešiktašu, Loris Karius, ima še vedno nočne more po tistem grozljivem finalu Lige prvakov, ko so njegove napake odnesle Redsom prestižno lovoriko.

Dve katastrofalni Nemčevi napaki sta poklonili naslov Real Madridu, Karius pa se je znašel na hudem udaru navijačev. Stvari so šle celo tako daleč, da še dve leti zatem prejema številne grožnje s smrtjo.

loris karius Ubogi fant Šport Pa saj to ni res! Še ena blamaža epskih razsežnosti

Nemca sicer pogodba na Anfield veže še za naslednji dve leti, toda Karius resno razmišlja o vrnitvi v domovino, saj ne vzdrži več pritiska navijačev.

loris karius | Avtor: Epa Epa

"Ne moremo kriviti navijače, da so besni na igralca. Oni plačajo svoj denar, torej imajo pravico, da so jezni. Toda ko se začnejo nadlegovanje, ali celo grožnje s smrtjo, so prečkali mejo dobrega okusa," je potožil Nemec.

"Prejemam celo grožnje s smrtjo. Toda ne jemljem jih resno. Pošiljajo jih namreč ljudje, ki na svojih profilih sploh ne pokažejo obraza. Če bi takšne ljudi srečal na ulici, sploh ne bi odprli ust."

"Na spletu se igralce tretira z ekstremnim sovraštvom. Če bi prebral vse, kar je napisano o meni, ne bi spal dva dni."

Ignacio De Arruabarrena Video Šport Še Karius se lahko skrije! Urugvajski reprezentančni vratar z bedarijo stoletja!

"Noro je, kaj vse ljudje kot anonimneži napišejo. Pri zgolj 24 letih sem nastopil v finalu Lige prvakov! Prav tako so pozabili na mojo vlogo, da sem nas sploh pripeljal tja. Vse moje dobre obrambe so bile v trenutku pozabljene," je še potarnal Nemec, katerega je kot številka ena v zadnjih dveh sezonah na Anfieldu odlično zamenjal Brazilec Alisson Becker.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice