Lorenzo prestal operacijo zapestja

Foto: Profimedia
Trikratni svetovni prvak je po hudem padcu na treningu moral pod nož.
Oglej si celoten članek

Španec Jorge Lorenzo je uspešno prestal operacijo levega zapestja, potem ko je nesrečno padel na treningu pred VN Tajske, so sporočili iz njegove ekipe Ducati. Dirkač, ki je v skupni razvrstitvi svetovnega prvenstva zdrsnil na sedmo mesto, je odpotoval v Barcelono, kjer so mu z operacijo popravili poškodovano vez.

MotoGP Trikratni svetovni prvak zaradi bolečin odpovedal nastop

Na spletni strani motoGP so zapisali, da je bila operacija uspešna, zato Lorenzo upa, da se bo lahko vrnil na sceno že 4. novembra na dirki za veliko nagrado Malezije.

Lorenzo se je poškodoval minuli petek na treningu pred veliko nagrado Tajske, za hud padec, pri katerem je njegov Ducatijev dirkalnik razpadel "na koščke", pa naj bi bila kriva tehnična okvara.

Moto GP Pred Marquezom le še Rossi in Agostini

Po padcu so mu sprva zdravniki sicer prižgali zeleno luč za VN Japonske, kjer je njegov rojak Marc Márquez osvojil peti naslov svetovnega prvaka, a so bile bolečine prehude. Na nedeljski dirki za VN Avstralije bo Lorenzovo mesto v ekipi zasedel Španec Álvaro Bautista.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.