Luka Dončić navijačem: "Ali je šla not? Ste posneli?" (VIDEO)

Foto: Epa
Foto: Epa
Luka Dončić na in "izven" igrišča navdušuje svoje privržence.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski biser Luka Dončić si s svojimi predstavami na košarkarskih igriščih na drugi strani luže iz dneva v dan nabira nove privržence, ki so padli pod čar "Luka Magic".

Šov Priljubljeni pevec koncert oddelal v Dončićevem dresu

Toda mladi novinec v dresu Dallasa tokrat ni navdušil s svojimi potezami na parketu, pač pa s svojo potezo z rezervne klopi. Luka je namreč med ogrevanjem pred tekmo s sedeža na rezervni klopi, pod nemogočim kotom, medtem ko so mu pogled zakrivali soigralci, vrgel proti košu.

Na veliko navdušenje navijačev, ki so bili pozorni na početje realno gledano najboljšega novinca lige, je žoga zletela naravnost skozi obroč. Luka, kateremu so vidno polje ovirali soigralci med ogrevanjem, pa sprva niti ni vedel, če je zadel, tako da se je po potrditev obrnil na navijače, ki so sedeli za njim, pri katerih se je tudi pozanimal, če so koš posneli.

Napoved Strokovnjaki so izbrali dobitnike nagrad v ligi NBA

Ne obžaluje Dončić zavrtel nasprotnika, nato storil nepričakovano

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.