Šport > Košarka
8481 ogledov

Dončić zavrtel nasprotnika, nato storil nepričakovano

Luka Dončić
Kaj bi bilo, če bi bilo?

Moštvo Dallas Mavericks je bilo samo nekaj milimetrov oddaljeno od tretje zaporedne zmage v ligi NBA, kar bi se zgodilo prvič po štirih mesecih. Luka Dončić in druščina so v zadnjih sekundah lovili dve točki zaostanka proti Minnesoti Timberwolves. Dogovor je bil, da odgovornost prevzame novinec.

Luka Dončić Oakland Video Šport Dragić v težavah, Dončić lomil gležnje

Dončić je opravil levji delež naloge in dodobra zavrtel Josha Okogieja, ki se je celo znašel na tleh. S tem se mu je ponudila priložnost za zmagovito trojko, a je takrat proti njemu stekel Tyus Jones. Namesto da bi vrgel na silo, je Dončić nesebično podal povsem odkritemu Jalenu Brunsonu, ki pa žoge ob zvoku sirene ni spravil skozi obroč in ostalo je pri tesni zmagi Minnesote (110:108).

Luka Dončić obutec copat navijač Dallas Video Šport Kaj takšnega pa še ne!

Kljub porazu Dončić ni obžaloval svoje odločitve, saj je prepričan, da je bila to najboljša poteza v danem trenutku. "Jalen je bil odkrit. Še enkrat bi naredil isto. Pravzaprav vedno. Imel je lepo priložnost za met. Vsi smo mu zaupali. Žoga ni šla skozi obroč, bo šla pa naslednjič. Kar se mene tiče, tukaj sploh ni bilo nobene dileme," je povedal 20-letnik.

Luka Doncic Epsko Šport Poleg Dončića je to uspelo le še enemu legendarnemu asu

Po dogovoru bi moral na koš metati Slovenec, vendar mu trener Rick Carlisle ni imel ničesar očitati. Kot je pojasnil, zaupa njegovi presoji na parketu. "Jones je stekel proti njemu. Odločil se je v delčku sekunde in podal. V NBA odločajo malenkosti. Morda bi se lahko izognili takšni situaciji. V bistvu smo dosegli to, kar smo želeli," je povedal trener.

Brunson je bil po zgrešenem metu zelo poklapan, med prvimi pa ga je potolažil prav Dončić. 

Komentarjev 1
  • Avatar Marimedda
    Marimedda 00:38 05.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com