Šport > Košarka
5153 ogledov

Luka Dončić navijačem: "Ali je šla not? Ste posneli?" (VIDEO)

Luka Dončić Epa
Luka Dončić na in "izven" igrišča navdušuje svoje privržence.

Slovenski košarkarski biser Luka Dončić si s svojimi predstavami na košarkarskih igriščih na drugi strani luže iz dneva v dan nabira nove privržence, ki so padli pod čar "Luka Magic".

Bad Bunny Šov Šport Priljubljeni pevec koncert oddelal v Dončićevem dresu

Toda mladi novinec v dresu Dallasa tokrat ni navdušil s svojimi potezami na parketu, pač pa s svojo potezo z rezervne klopi. Luka je namreč med ogrevanjem pred tekmo s sedeža na rezervni klopi, pod nemogočim kotom, medtem ko so mu pogled zakrivali soigralci, vrgel proti košu.

Na veliko navdušenje navijačev, ki so bili pozorni na početje realno gledano najboljšega novinca lige, je žoga zletela naravnost skozi obroč. Luka, kateremu so vidno polje ovirali soigralci med ogrevanjem, pa sprva niti ni vedel, če je zadel, tako da se je po potrditev obrnil na navijače, ki so sedeli za njim, pri katerih se je tudi pozanimal, če so koš posneli.

luka dončić trae young Napoved Šport Strokovnjaki so izbrali dobitnike nagrad v ligi NBA Luka Dončić Ne obžaluje Šport Dončić zavrtel nasprotnika, nato storil nepričakovano
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice