Luka Dončić šokiral Američane s svojo glasbeno "playlisto"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić več kot očitno prisega na balkansko glasbo.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je ameriškim medijem razkril, kako izgleda njegov glasbeni seznam, katerega si zavrti, ko se pripravlja na dvoboje z navečjimi zvezdniki NBA lige.

Zvezdnik Sporočilo Dončiću: Mi čefu... govorimo slovensk

Glede na to da se je Luka, ki ima po očetovi strani tudi nekaj srbskih korenin, zelo mlad odpravil v tujino, kjer je pred selitvijo v Ameriko nastopal še v Španiji, niti ne preseneča, da je njegov glasbeni mix sestavljen iz balkanskih, latinskih in ameriških pesmi, vsekakor pa prevladujejo "balkanski narodnjaki".

Luka tako med pripravami na srečanje z LeBronom Jamesom in drugimi zvezdniki prisega na Tošeta Proeskoga, Džeja Ramadanovskega, MC Stojana, Željka Samardžića...

Kot kaže pa Dončićeva glasba deluje, saj Luka v letošnji sezoni naravnost blesti ter kljub le dvajsetim letom v povprečju dosega skoraj po trojni dvojček na tekmo s 26,7 točkami, 9,1 asistencami ter 9,9 skoki.

Ni ga izučilo Enkrat že požrl besede o Dončiću, zdaj spet govori neumnosti

Video Poglejte si podajo Luke Dončića, s katero kandidira za asistenco tedna

Soigralci na potezi Trener v skrbeh za Dončića: "Tako ne bo šlo v nedogled."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 02:54 10. November 2019.

    Balkanc sodi na balkan. On že ni klen Slovenc.

  • 12:22 9. November 2019.

    Šokiral je Slovence z to južnaško musko !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.