Šport > Košarka
12579 ogledov

Luka Dončić šokiral Američane s svojo glasbeno "playlisto"

Luka Dončić Twitter
Luka Dončić več kot očitno prisega na balkansko glasbo.

Luka Dončić je ameriškim medijem razkril, kako izgleda njegov glasbeni seznam, katerega si zavrti, ko se pripravlja na dvoboje z navečjimi zvezdniki NBA lige.

luka dončić Zvezdnik Šport Sporočilo Dončiću: Mi čefu... govorimo slovensk

Glede na to da se je Luka, ki ima po očetovi strani tudi nekaj srbskih korenin, zelo mlad odpravil v tujino, kjer je pred selitvijo v Ameriko nastopal še v Španiji, niti ne preseneča, da je njegov glasbeni mix sestavljen iz balkanskih, latinskih in ameriških pesmi, vsekakor pa prevladujejo "balkanski narodnjaki".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the tunnel walk isn’t the same without music. luka knows. @bose #BoseHeadphones #TeamBose 🎧

A post shared by LeagueFits (@leaguefits) on

Luka tako med pripravami na srečanje z LeBronom Jamesom in drugimi zvezdniki prisega na Tošeta Proeskoga, Džeja Ramadanovskega, MC Stojana, Željka Samardžića...

Kot kaže pa Dončićeva glasba deluje, saj Luka v letošnji sezoni naravnost blesti ter kljub le dvajsetim letom v povprečju dosega skoraj po trojni dvojček na tekmo s 26,7 točkami, 9,1 asistencami ter 9,9 skoki.

Luka Dončić in Nikola Jokić Ni ga izučilo Šport Enkrat že požrl besede o Dončiću, zdaj spet govori neumnosti Luka Dončić Video Šport Poglejte si podajo Luke Dončića, s katero kandidira za asistenco tedna luka dončić Soigralci na potezi Šport Trener v skrbeh za Dončića: "Tako ne bo šlo v nedogled."
Komentarjev 2
  • Kmodri 02:54 10.november 2019.

    Balkanc sodi na balkan. On že ni klen Slovenc.

  • marsal 12:22 09.november 2019.

    Šokiral je Slovence z to južnaško musko !

Sorodne novice