Šport > Košarka
18621 ogledov

LeBron Luki: Ti si pokvarjen mamojeb...

LeBron James, Luka Dončić twitter
Dvoboj dveh zvezdnikov je končan.

Luka Dončić in LeBron James sta se na izjemni tekmi med Dallasom in LA Lakers hkrati vpisala v knjigo rekordov, postala sta najmlajši in najstarejši košarkar s trojnim dvojčkom, ki je vseboval vsaj 30 točk, 10 skokov in 15 asistenc. Dvoboj se je končal šele po podaljšku, s 119:110 so slavili Jezerniki.

James je dvoboj končal z 39 točkami, 12 ulovjenimi žogami in 16 podajami, Dončić, ki je imel v prvem polčasu celo nekaj težav z osebnimi napakami in ga je trener za dalj časa poslal na klop, pa z 31 točkami, 13 skoki in 15 asistencami. Razlika v starosti med obema zvezdnikoma znaša 14 let, kar je največ med košarkarji, ki so na isti tekmi dosegli 'triple double'.

Dallas, Los Angeles Lakers Sramotno Šport Tako so okradli Dončića in kolege

Slovenski dvajsetletnik, ki je že večkrat izjavil,da je ob odraščanju najbolj spremljal prav igro LeBrona, lani pa je po prvi medsebojni tekmi pred garderobo potrpežljivo čakal na dres svojega idola, je po tekmi stopil do Jamesa in mu čestital za predstavo. Nekaj besed so ujele tudi kamere. "Ti si pokvarjen mamojeb...," je med drugim dejal Kralj James in s tem na povsem ameriški način iskazal spoštovanje do predstave svojega mladega tekmeca.

Dončiću je pohvala veliko pomenila. "Vse skupaj je bilo zame noro. Od vsega začetka je bil moj vzornik. Lahko igram proti njemu in to na takšen način, kot sem. Besede, ki mi jih je izrekel po tekmi, so zame nekaj posebnega," je dejal Dončić.

"Nikoli ne veš, koga boš na svoji poti navdušil, le želiš si lahko, da si vzor naslednji generaciji. S svojim načinom igranja sem navdušil fanta, ki niti ni živel v ZDA. To je nekaj posebnega. Zdaj lahko vidimo, kaj je sposoben. V repertoarju ima velike poteze, ne le zase, ampak tudi za soigralce, skače, igra z užitkom, vse skupaj je čudovito gledati," pa je mnenje o Dončiću podal James.

Luka Dončić Novi rekordi Šport Dončić blestel proti LeBronu, ta je še kako odgovoril
Komentarjev 5
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 06:10 03.november 2019.

    Pa še res je v pravem smislu "mutherfucker",sej se mama skoz nekej sili v ospredje in izrablja otrokovo popularnost?

  • Tadej 17:37 02.november 2019.

    Bravo za prevod hahaha lmao.

  • maresem 15:49 02.november 2019.

    Res prisrčen kompliment od orangutana. Fuj.