Luka pojasnil stanje po poškodbi palca: "Potrebujem..."

Foto: Epa
Foto: Epa
Ekipa Dallas Mavericks, za katero je Luka Dončić po tekmi počitka zaradi poškodbe prsta znova zaigral, je na gostovanju pri Chicago Bulls tesno izgubila s 107:109.
Oglej si celoten članek

Dallas izgubil drugo od zadnjih treh tekem, tokrat proti 11. ekipi vzhoda. Bulls, ki so v tretji četrtini s 33:17 nadigrali Dallas in deset točk zaostanka ob polčasu spremenili v vodstvo z 81:75, so zmagali šele drugič v zadnjih 12 tekmah.

Razkritje Dončić se je obrnil nanj: "Prosim, če tole javno objaviš."

Gostje so v zadnjih trenutkih tekme skušali obrniti izid, Dorian Finney-Smith je pet sekund pred koncem po podaji Luke Dončića zadel za tri točke in znižal na 107:108, potem je Wendell Carter 2,6 sekunde pred koncem zadel enega od dveh prostih metov za domače.

Čisto ob koncu je Dončić z metom s sredine igrišče skušal zagotoviti zmago svoji ekipi, a je bil neuspešen, zadel je zgolj obroč, in ostalo je pri 109:107 za domače.

Proti Chicagu Drama na tekmi Dallasa: Dončić za zmago vrgel s sredine, sledilo je tole ...

Dončić je sicer v 38 minutah v statistiko vpisal 23 točk, devet podaj, pet skokov in eno ukradeno žogo. "Potrebujem nekaj časa, da se bom počutil bolje. Postaja boljše," je po koncu Dončić dejal o palcu, zaradi katerega je izpustil zadnjo tekmo Dallasa, ki v zahodni konferenci ostaja na varnem sedmem mestu, ki prinaša končnico.

"Bo vodja reprezentance" Dragić raje izpustil Dončićevo zabavo Zapis, ki odmeva Tako mlad, pa tako dober: NBA se klanja Luki Dončiću! Poslovenili Florido Je to Miami ali Ljubljana? Slovenci pripravili noro vzdušje! Sijajna gesta Noro, kaj je ob Dončićevem rojstnem dnevu storil LeBron

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.