Dončićev šef znorel: "Luke niti malo ne spoštujejo! To je nerealno!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po sojenju na tekmi med Lakers in Mavericks se Mark Cuban ni mogel zadržati.
Oglej si celoten članek

Sodniški trojici Josh Tiven, Tre Maddox, Suyash Mehta je pripadla čast, da je pred skoraj 20.000-glavo množico v Crypto.com Areni v Los Angelesu sodila spektakel med Lakers in Dallas Mavericks.

Nora tekma Luka izsilil dva podaljška, nato ugnal LeBrona

A če so igralci obeh ekip resnično poskrbeli za spektakel, saj je tekmo odločil šele drugi podaljšek, ko so Mavs na koncu slavili s 119:115, si sodniki za svojo predstavo niso zaslužili pohvale.

Tekom celotne tekme so imeli zelo čuden kriterij, niso bili dosledni, na trenutke so dopuščali precej pregrobo igro, še posebej pa so imeli "na piki" našega Luko Dončića, nad katerim niso dosodili nekaterih očitnih prekrškov.

Foto: Profimedia Luka Dončić

Svoj pravi "show" pa so uprizorili ob zaključku rednega dela, ko so v zadnji minuti tekme na izvajanje prostih metov skorajda poslali napačnega košarkarja (slabega izvajalca prostih metov Russella Westbrooka (67 % v letošnji sezoni) bi skoraj zamenjali z dosti boljšim Dennisom Schröderjem (90 % v letošnji sezoni)), a so se na koncu le odločili, da si pogledajo posnetek, po katerem so napako popravili.

Po tekmi se zaradi sojenja ni mogel zadrževati niti lastnik franšize iz Dallasa Mark Cuban, ki se je oglasil preko Twitterja in si s svojo izjavo zagotovo nakopal kazen s strani lige, ki ne tolerira podobnih izpadov.

"Stan van Gundy je imel povsem prav, tole je bila najslabše odsojena tekma vseh časov" se je ozrl na komentarje legendarnega trenerja, ki danes opravlja vlogo komentatorja. "Luke niti malo ne spoštujejo. Nerealno!" je zaključil Cuban.

Odvlekli Luko Luka in nekdanji MVP želela fizično obračunati, vmešal se je celo Kidd Niso verjeli ušesom Luka po nepozabni tekmi šokiral: "On je bil tisti!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:48 13. Januar 2023.

    Brothers ne prenesejo, da jih šola mladi belček, rasizem v polnem sijaju...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.