"McGregor bi moral v zapor!"

Foto: Epa conor mcgregor
Habib Nurmagomedov je pozval k hudim sankcijam za Conorja McGregorja.
Oglej si celoten članek

V četrtek je svetovno javnost šokiral posnetek irskega zvezdnika mešanih borilnih veščin Conorja McGregorja, ki je v baru Marble Arch v Dublinu napadel starejšega moškega, ker je ta zavrnil njegov viski.

'Junaško' Slavni borec udaril starejšega moža, ker ta ni želel piti viskija

Nekdanji UFC prvak je gospodu ponudil viski znamke Proper No. Twelwe, vendar ga gost ni želel popiti. McGregor ga je udaril v obraz, nato pa so ga iz lokala zvlekli njegovi spremljevalci. 

Po neuradnih informacijah naj bi McGregor izgubil živce po tem, ko mu je moški zabrusil: "Rus te je premlatil." O dogodku je bila obveščena proti policija, a za zdaj zoper Irca ni bilo podane nobene prijave.

Ne glede na provokacijo si borec česa takšnega ne bi smel privoščiti. "Ne vem, kdaj se bo zbudil in prenehal s takšnimi rečmi," je ob PR katastrofi dejal šef UFC-ja Dana White.

Ni odnehal "Najhujši zlom nosu, kar sem jih kdajkoli videl."

Komentar na incident je podal tudi McGregorjev veliki rival Habib Nurmagomedov. "Res grdo od njega. Noro. In mediji so še kar tiho. Nihče ne govori o tem. Tudi če bi ga stared desetkrat udaril v obraz, tega ne bi smel storiti. To je nesprejemljivo," je povedal Dagestanec, ki je McGregorja prisilil v predajo na njunen obračunu UFC 229, ki ga je zaznamoval tudi pretep med člani njunega spremstva. 

Foto: Profimedia Habib

Med promocijo njunega obračuna je McGregor viski ponujal tudi Nurmagomedovu, a ga je ta iz verskih razlogov zavrnil. "Prijatelj me je ravno včeraj spraševal, zakaj me takrat ni udaril? Zakaj se zdaj spravlja na starejše ljudi? Po mojem bi ga morali zapreti. Kaj bo na to porekla irska vlada? Rusi imamo vselej težave s pridobivanjem vize, a takšni kreteni zlahka pridobijo vizo za delo ZDA. Kako je to mogoče?" je dodal neporaženi svetovni prvak.

Odgovor "McGregor me je rotil, naj ga ne ubijem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.