Med proslavo naslova zavpil "je*eš Kobeja", sledil je pogrom

Foto: Print Screen
Na ulicah Los Angelesa, kjer so se navijači veselili 17. naslova prvaka, je prišlo do neljubega incidenta.
Oglej si celoten članek

Letošnja sezona košarkarske ekipe iz mesta angelov, v kateri so se Jezerniki veselili prvega naslova prvaka po letu 2010, je bila posvečena tragično preminulemu Kobeju Bryantu

Lakersi so v "floridskem mehurčku", kjer so v finalu s 4:2 v zmagah premagali Miami Heat Gorana Dragića, zaigrali tudi v dresih Black Mamba v čast legendi kluba, ki se je smrtno ponesrečila 26. januarja letos.

To je zvestoba Nowitzki zavrnil edinstveno priložnost

Bryant je bil kar 20 sezon član Los Angeles Lakers, navijači rumeno-vijolične franšize pa so ga častili kot košarkarsko božanstvo.

Številni med njimi so se ob 17. naslovu prvaka podali na ulice, kjer se je razleglo skandiranje za Kobeja, a se je veselje sprevrglo v nasilje, potem ko je nekdo v množici zavpil "je*eš Kobeja".

Sledil je buren odgovor navijačev, ki so nepridiprava začeli neusmiljeno brcati in pretepati, nekdo pa je vanj vrgel celo električni skiro.

Trojček z bratom NBA igralec obtožen posilstva: "Rekel je, naj utihnem in pokleknem!" Pošastno Bomba! Dončiću želijo pripeljati najboljšega na svetu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.