Šport > Košarka
6518 ogledov

NBA igralec obtožen posilstva: "Rekel je, naj utihnem in pokleknem!"

Terrance Ferguson Profimedia
Ženska, katere identiteta je zaenkrat še neznana, je vložila tožbo za posilstvo proti igralcu NBA ekipe Oklahoma City Thunder.

Ameriški mediji so se dokopali do informacije, da naj bi še v septembru zaenkrat neidentificirana ženska vložila tožbo zoper NBA košarkarja Terranca Fergusona, katerega je obtožila posilstva.

Ker naj bi jo domnevno zvezdnik ekipe Oklahoma City Thunder pred dvema letoma skupaj z bratom posilil, zahteva odškodnino pol milijona dolarjev.

Trdi, da je 22-letni košarkar od nje zahteval, da se udeleži trojčka z njegovim bratom, a je to odbila. Sredi spolnega odnosa z omenjenim košarkarjem pa naj bi brat kar naenkrat vstopil v sobo.

Želela je oditi, še enkrat naj bi ponovila, da si ne želi sodelovati pri tem, a naj bi jo Ferguson utišal z besedami: "Utihni in poklekni!"

Prisilila sta jo, da je oralno zadovoljila košarkarja, medtem ko je njegov brat na silo vstopil v njo, vse skupaj pa naj bi nekdanji 21. izbor na naboru celo posnel ter kasneje delil s prijatelji.

Ferguson naj bi tako moral odgovarjati za vse fizične, čustvene in psihološke pokškodbe, ki ji jih je povzročil.

Terrance Ferguson | Avtor: Profimedia Profimedia

Omenjeni košarkar je sicer v preteklosti veliko obetal, a zaenkrat ni niti približno izpolnil visokih pričakovanj. Tekom treh sezon, ki jih je preživel v najmočnejši košarkarski ligi na svetu, je za OKC povprečno dosegal 4,8 točk, 1,4 skoka ter 0,7 asistenc na tekmo. Zdaj pa se je končno znašel v ameriških medijih. A na žalost ne zaradi dobrih košarkarskih predstav...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice