Messi z grobo potezo maščeval prijatelja

Foto: Epa lionel messi Foto: Epa lionel messi sergio ramos
Argentinec se je oddolžil Sergiu Ramosa.
Oglej si celoten članek

V zaključku prvega polčasa ligaškega El Clásica so se razvnele strasti med nogometaši Real Madrida in Barcelone. Največ dela je imel glavni sodnik Alejandro Hernández, ki je v sklepnem dejanju prvega dela pokazal kar štiri kartone.

Porumeneli so Luis Suárez, Sergio Ramos in Lionel Messi, zaradi neposrednega rdečega kartona pa je moral igrišče zapustiti Sergi Roberto.

Za uvod v kaotično dogajanje je poskrbel Ramos s prekrškom nad Sáurezom, nakar sta si nogometaša izmenjala nekaj krepkih besed. Incident je podžgal argentinskega napadalca, ki se je odločil maščevati svojega dobrega prijatelja in Ramosa z grobim prekrškom pokosil po tleh.

Roberto je bil izključen, ker je udaril Marcela.

Ramos je po tekmi Messija obtožil, da je med premorom po nepotrebnem silil v glavnega sodnika in tako poskušal vplivati na njegove odločitve v nadaljevanju dvoboja.

"Messi je v tunelu vršil pritisk na sodnika. Ne vem, če so bile kamere prisotne, prav tako ne vem, ali je to vplivalo na njegove odločitve v drugem polčasu. V nogometu je prav, da takšne stvari ostanejo na zelenici," je poudaril branilec madridskega kluba.

Panika pri Realu Ronaldo pokril usta, a prepozno: znano, česa je obtožil Piquéja

Tekma se je končala z neodločenim izidom (2:2), čeprav je Barça drugi polčas odigrala z igralcem manj. Za domače sta zadela Suárez in Messi, pri gostih pa Cristiano Ronaldo in Gareth Bale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.