Pokukajte v Messijev raj na Karibih, toliko je odštel za nočitev

Foto: Twitter Foto: Twitter Foto: Twitter Foto: Twitter
Argentinski superzvezdnik z družino dopustuje na zasebnem karibskem otoku, kjer sta z izbranko Antonelo Roccuzo preživela medene tedne, potem ko sta si leta 2017 obljubila večno zvestobo.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi si je po še eni dolgi in naporni sezoni privoščil zaslužen oddih. Za razliko od klubskih soigralcev Messi ni imel prostega poletja, saj se je udeležil reprezentančne akcije na Copi Americi, kjer je morala Argentina v polfinalu priznati premoč Braziliji.

V tekmi za tretje mesto so nato gavči premagali Čilence, a so morali od 37. minute igrati brez prvega zvezdnika, ki je prejel šele drugi rdeči karton v karieri.

Video Video: Messiju "počil film" za rdeč karton Škandal Messi ni vzel medalje: Vse je nameščeno

Prav tako v polfinalu se je končala Barçina pot v ligi prvakov, kjer je prav Messi zabil spektaktularen zadetek za zmago na prvi tekmi proti Liverpoolu s 3:0, a so Otočani povratni obračun dobili s 4:0 in Kataloncem prizadejali enega najbolj bolečih porazov v zgodovini.

Več uspeha je imel v domačem prvenstvu, kjer je z Barcelono slavil svoj jubilejni deseti naslov španskega prvaka, pohvali pa se lahko tudi z bleščečo individualno statistiko, saj je zabil kar 51 golov na 50 tekmah in ima dobro izhodišče za osvojitev šeste zlate žoge.

Messijevo razkritje Neymar iz prve roke izvedel, kako se lahko vrne v Barcelono

Nogometni virtuoz si je za oddih izbral ekskluzivno letovišče Jumby Bay na otoku Antigua v Karibih, kjer sta z ženo Antonello Roccuzo pred dvema letoma preživala medene tedne.

Družinica - Lionel, Antonella in njuni trije sinovi Thiago, Mateo and Ciro - je na ekskluzivnem otoku, ki obiskovalcem zagotavlja popolno zasebnost, prebivala v luksuzni vili, kjer je za nočitev potrebno odšteti 5500 evrov.

Foto: Twitter

Vila je v nesporedni bližini plaže, ki je namenjena izključno gostom. Razkošno letovišče se ponaša z bogato kulinarično ponudbo in ponuja najrazličnejše aktivnosti za celotno družino. 

Jumby Bay ima skupno 40 apartmajev in luksuznih vil. V neposredni bližini je morski vodni center, ki ponuja snorklanje na koralnem grebenu, toplice, številne bazene, prostor za sproščanje, savno, masaže, zasebne bare in drugo.

Rajski otok je zelo priljubljeno letovišče med zvezdniki svetovnega kova, v preteklosti so tam počitnikovali tudi britanski voditelj Piers Morgan, pevec in basist nekdanje rock skupine The Beatles Paul McCartney, pevka Mariah Carey in igralec Will Smith.

Papa, Audi! Messi bo moral vrniti ključe 140.000 evrov vredne zveri

ipt>

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:33 22. Julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

  • 15:21 21. Julij 2019.

    Veš kva, prov razočaran sem !! Baba ma več silkona v joških kot pa jest v kopalnici... kam s taki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.