Messiju kazen za poklon Maradoni

Foto: Epa
Foto: Epa
Disciplinski komite prav tako ni preklical rumenega kartona, ki ga je zaradi geste v spomin na Diega Maradono prejel napadalec Barcelone.
Oglej si celoten članek

Argentinski nogometni zvezdnik Barcelone Lionel Messi bo moral za poklon preminulemu rojaku Diegu Maradoni z dresom njunega nekdanjega kluba Newell's Old Boys plačati denarno kazen v višini 600 evrov, poročajo tuje agencije.

Obdukcija Grozljive podrobnosti o stanju Maradone

Messi je ob zmagi 4:0 proti Osasuni dosegel zadetek, slekel dres in pod njim razgalil dres kluba, ki ga je sloviti Maradona, ki je pretekli teden umrl star 60 let, nosil v letih 1993 in 1994.

Messi je pri Newell's Old Boys začel nogometno pot, ki ga je kasneje popeljala v Barcelono.

Groza Katastrofalne razmere! Poglejte sobo, v kateri je umrl Maradona

Disciplinski komite Španske nogometne zveze (RFEF) je Barcelono obenem kaznoval še s 180 evri kazni. Španski mediji so sicer potezo argentinskega zvezdnika pozdravili. Zapisali so, da bi mu utegnili brisati rumeni karton, ki ga je prejel, ker je slekel dres, a RFEF o tem v disciplinskem poročilu tega ni obravnavala.

Barcelona bo danes gostovala na Madžarskem pri Ferencvarosu v petem krogu elitne lige prvakov. Napredovanje v osmino finala si je že zagotovila.

Foto: Epa lionel messi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:46 3. December 2020.

    Matr, sej bo še bankrotiral, budale!!! Dodaj še 250€, pa je to moja plača!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.