Miami nima veliko razlogov za optimizem

Foto: Epa
Malo je ekip, ki so se uspele vrniti po zaostanku z 0:2 v zmagah.
Oglej si celoten članek

Miami Heat bodo poskušali postati šele peta ekipa v zgodovini lige NBA, ki bi se v finalu vrnila po zaostanku z 0:2 v zmagah.

Nazadnje je to uspelo Cleveland Cavaliers, ki so v sezoni 2016 nadoknadili dve zmagi zaostanka za Golden State Warriors. 

NBA Miami brez Dragića le bleda senca

Pred tem so Miami Heat leta 2006 izničili zaostanek proti Dallas Mavericks. Dve zmagi zaostanka so leta 1977 uspeli nadoknaditi tudi Portland Trail Blazers, ki so za naslov ugnali Philadelphio 76ers, po zaostanku z 0:2 pa so potek serije spreobrnili še Boston Celtics leta 1969 proti Los Angeles Lakers.

Slaba novica Dončić praktično izgubljen

Doslej je bilo v ligi NBA odigranih 425 serij z delnim izidom 2:0 v zmagah. V 93,6-odstotka primerov je serijo dobila ekipa s prednostjo dveh zmag, le v 6,4-odstotka primerov pa je prišlo do preobrata.

Držimo pesti, da bo Miami izboljšal to statistiko.

Odločen 'ne' Neverjetno, kaj je poskušal Dragić, trener udaril po mizi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.