Mična novinarka v prenosu zgrmela na tla!

Foto: Twitter Kristina Pink.
Foto: Reševalni pas/Twitter Kristina Pink.
Po koncu srečanja lige NBA se ji je pripetila nezgoda.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi so Los Angeles Clippers gostili Atlanta Hawks in prišli do zanesljive zmage (106:93), s katero so se zadržali blizu mestom, ki zagotavljajo neposreden preboj v končnico.

Junak srečanja v Staples Centru je bil Amir Coffey, dosegel je 21 točk, pet skokov in tri podaje. Po tekmi je imel tako čast stopiti pred kamere, kjer ga je čakala znana novinarka Kristina Pink.

Coffey je končal z izjavo, akterja sta se poslovila, nato pa je bilo moč slišati zamolkel udarec. Novinarka je namreč, kot je razkril pogled alternativnih kamer, zgrmela na tla.

NBA Zaradi pičlih sedmih sekund v ligi NBA stavnice ob milijone

"Za vse, ki vas skrbi, sem v redu," je na Twitterju nekaj ur po dogodku zapisala Pinkova. "Na igrišču je bila voda," je pojasnila padec.

Kristina Pink je prepoznavna medijska oseba, za mrežo Fox Sports poroča s tekem lige NBA in lige NFL. Je redna soustvarjalka oddaje Thursday Night Football.

Košarkar Miamija Brat velikega Lukovega sovražnika napadel najboljšega: "Je neroden debeluh!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.