Šport > Košarka
8139 ogledov

Brat velikega Lukovega sovražnika napadel najboljšega: "Je neroden debeluh!"

Markieff Morris Profimedia
Krilni center Miamija se po obračunu z Nikolo Jokićem še vedno ni vrnil na košarkarska igrišča, zato se je odločil, da sprosti nekaj frustracij preko socialnih omrežij.

Zadnje dni po ligi NBA odmeva izjava sicer odličnega košarkarja Markieffa Morrisa, sicer brata Slovencem dosti bolj znanega in osovraženega Marcusa Morrisa.

Brata Morris sta v najmočnejši ligi na svetu sicer znana kot igralca zelo spodobnih košarkarskih veščin, a sta še bolj kot po svojih kvaliteta znana po svoji umazani igri in številnih incidentih.

Pred letom in pol se je tako v tekmah končnice med Los Angeles Clippers in Dallas Mavericks Marcus ves čas spravljal nad našega Luko Dončića ter ga poizkušal s svojimi umazanimi potezami vreči iz ritma ter ga po možnosti še poškodovati, v letošnji sezoni pa odmeva predvsem incident njegovega brata Markieffa, ki se je zapletel z najboljšim igralcem zadnje sezone, Nikolo Jokićem.

Osmega novembra je namreč na tekmi med Miami Heat in Denver Nuggets prišlo do fizičnega obračuna med obema košarkarjema, ko je Markieff sprva celotno tekmo z grdimi in umazanimi prekrški provociral Jokića, slednji pa se mu je odločil maščevati z zahrbtnim udarcem v hrbet. Morris je vse od takrat zaradi poškodbe odsoten s košarkarskih igrišč.

Košarkarski Twitter profil Legion Hoops je tako razkril neverjeten podatek, da je Markieff Morris zaradi konflikta s centrom Denverja izpustil že kar 30 tekem: "To je noro: Markieff Morris je izpustil kar 30 zaporednih tekem za Heat, potem ko jih je 8. novembra skupil v spopadu z Nikolo Jokićem. Noro!"

A kot kažeje objavo spletne strani opazil tudi Morris ter se nanjo takoj odzval ter si s svojim obnašanjem ponovno prislužil zgražanje celotne lige, saj je lani najboljšega košarkarja na svetu označil za nespretnega debeluha.

"Nič norega ni na tem.To je prava poškodba! Predstavljajte si, da 140-kilogramski neroden debeluh pri polni hitrosti prileti naravnost v vašo hrbtenico! Kot sem rekel, kmalu se bom vrnil," je sporočil Morris.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice