Šport > Košarka
26 ogledov

Nora teorija zarote v ligi NBA

markieff morris EPA
Po drugi polfinalni tekmi vzhodne konference med Boston Celtics in Washington Wizards je svetovni splet obšla zabavna teorija zarote.

Markieff Morris, krilni center Washginton Wizards, je na prvi tekmi drugega kroga končnice utrpel poškodbo gležnja, zato je bil njegov nastop na drugi tekmi pod velikim vprašajem.

Ne samo, da je ameriški košarkar zaigral na drugi tekmi z Boston Celtics, temveč je odigral eno najboljših tekem v končnici ter dosegel 16 točk, šest skokov in tri asistence.

Markieff med tekmo ni kazal znakov poškodbe, kar je botrovalo govoricam, da je dres čarovnikov oblekel njegov brat dvojček Marcus, sicer član ekipe Detroit Pistons, ki se ni uvrstila v končnico.

Brata Morris je na prvi pogled res težko ločiti, za nameček pa imata zgornji del telesa poslikan s skoraj identičnimi tatuji. Govorice je z objavo na Twitterju negiral Marcus. "Ne bi igral za drugo ekipo, razen če bi bil član te ekipe. Elegantna igra z zvitim gležnjem. Pričakoval sem točno to,'' je zapisal soigralec Bena Udriha in dodal: "So pa zgodbice zabavne!"

Čeprav zanikata, da bi to poskusila na tekmi lige NBA, pa sta nekaj takšnega uprizorila na tekmi amaterske lige (AUU). "Na klopi sva hitro zamenjala dresa. Marcus si je poškodoval gleženj, jaz pa sem imel preveč osebnih napak. Odšepal sem na igrišče, kot da sem poškodovan, in igral naprej,'' je leta 2013 priznal Markieff.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.