Šport > Košarka
23636 ogledov

Mična novinarka v prenosu zgrmela na tla!

Kristina Pink Reševalni pas/Twitter Kristina Pink.
Po koncu srečanja lige NBA se ji je pripetila nezgoda.

Pred nekaj dnevi so Los Angeles Clippers gostili Atlanta Hawks in prišli do zanesljive zmage (106:93), s katero so se zadržali blizu mestom, ki zagotavljajo neposreden preboj v končnico.

Junak srečanja v Staples Centru je bil Amir Coffey, dosegel je 21 točk, pet skokov in tri podaje. Po tekmi je imel tako čast stopiti pred kamere, kjer ga je čakala znana novinarka Kristina Pink.

Coffey je končal z izjavo, akterja sta se poslovila, nato pa je bilo moč slišati zamolkel udarec. Novinarka je namreč, kot je razkril pogled alternativnih kamer, zgrmela na tla.

Draymond Green NBA Šport Zaradi pičlih sedmih sekund v ligi NBA stavnice ob milijone

"Za vse, ki vas skrbi, sem v redu," je na Twitterju nekaj ur po dogodku zapisala Pinkova. "Na igrišču je bila voda," je pojasnila padec.

Kristina Pink je prepoznavna medijska oseba, za mrežo Fox Sports poroča s tekem lige NBA in lige NFL. Je redna soustvarjalka oddaje Thursday Night Football.

Markieff Morris Košarkar Miamija Šport Brat velikega Lukovega sovražnika napadel najboljšega: "Je neroden debeluh!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice