Na dirko po Sloveniji prihaja zveneče ime

Foto: Epa Pascal Ackermann
Nemški prvak je dobil že dve etapi na letošnjem Giru.
Oglej si celoten članek

Prireditelji kolesarske dirke po Sloveniji so sporočili, da bo letos na slovenskih cestah dirkal nemški prvak Pascal Ackermann, član nemške ekipe Bora-Hansgrohe, ki je v zadnjih dneh zabeležil dve etapni zmagi na dirki po Italiji.

O Rogliču "Če bi vozil za Astano ali Katjušo, bi se o predstavah pogovarjali drugače"

Nemec trenutno dirka na italijanskem Giru in je z dvema etapnima zmagana in dvema tretjima mestoma drugi v razvrstitvi po točkah za najboljšega sprinterja. V zaključku 10. etape je grdo padel in mnogi so se spraševali, ali bo včeraj sploh startal. Ne le da je startal, celo boril se je za etapno zmago in dosegel tretje mesto.

Letos je dosegel pet zmag in je po številu zmag šesti kolesar na lestvici na kateri vodi Primož Roglič z devetimi zmagami.

Doping Mednarodna kolesarska zveza preiskuje še enega Slovenca

Na dirki po Sloveniji zagotovo ne bo nastopil prvi zvezdnik ekipe Bore Slovak Peter Sagan, ki se bo na julijsko dirko po Franciji pripravljal na preizkušnji po Švici, ki bo potekala istočasno kot slovenska pentlja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.