Na prizorišču Realovih proslav bosta kraljevala Slovenca

Foto: Epa
Foto: Epa
Letošnja dirka po Španiji se bo končala v prestolnici, na slovitem trgu, znanem tudi po športni vsebini.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič bo v nedeljo zvečer postal prvi Slovenec s skupno zmago na eni od velikih tritedenskih kolesarskih dirk. Njegov uspeh bo dopolnil Tadej Pogačar, tretji v skupnem seštevku in najboljši med mladimi kolesarji.

20. etapa Veliko slovensko zmagoslavje: Pogačar do etape, Roglič do Vuelte

Zadnja, 21. etapa Vuelte bo peljala od Fuenlabrade do Madrida po ravninski trasi, na koncu gre pričakovati množični sprint glavnine. Celotna proga je dolga 106,6 kilometra.

Kolesarji bodo startali ob 17.10, na cilj bodo predvidoma prišli ob 20. uri. Končna postaja Vuelte je na Plaza de Cibeles, slovitem trgu, kjer svoje naslove slavi kultni nogometni klub Real Madrid.

Odmevi Roglič še ne slavi, Pogačar se še ne zaveda

Vse sledeče slovesnosti, vključno s podelitvijo priznanj najboljšim, se bodo odvile predvidoma do 21.30.

Video Pogačarju uspelo, kar ni nikomur v 85 letih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.