Najbolj gledana odbojkarska tekma v zgodovini

Foto: Anže Petkovšek Slovenija - Rusija
Še en lep dosežek trenutne odbojkarske reprezentance.
Oglej si celoten članek

Slovenska odbojkarska reprezentanca se je v ponedeljek uvrstila v polfinale EP v odbojki. Izbranci Alberta Giulianija so z odlično igro prvič na velikih tekmovanjih slavili proti Rusiji.

Po porazu Ruski mediji: Ko se spomniš na tisto tekmo v Mariboru

Tekma Slovenija - Rusija je na Kanalu A sicer dosegla rekordno gledanost z  ratingom 19,2 odstotka in 56-odstotnim deležem gledalcev, ki so takrat gledali televizijo. Tako je postala najbolj gledana odbojkarska tekma vseh časov na slovenskih televizijah. Zanimivo je, da si je tekmo ogledalo malenkost več žensk kot moških.

Vir: AGB Nielsen Media research, ciljna skupina 18–54 let, moški 18–54 let in ženske 18-54 let; gledanost televizije v živo in z zamikom na isti dan.

Odbojkarske tekme rušijo rekorde gledanosti med odbojkarskimi vsebinami, medtem ko absolutni rekord še vedno pripada finalu EP v košarki iz leta 2017, ko so slovenski košarkarji postali prvaki. 

Novo Tekma s Poljaki ni razprodana, tako se lahko dokopljete do kart

Polfinalni obračun proti Poljski je na sporedu v četrtek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.