Najvišji igralec v NBA ni zaigral, ker je z glavo trčil v strop

Foto: Profimedia Tacko Fall
Debi košarkarja Bostona je bil prestavljen.
Oglej si celoten članek

Novinec Tacko Fall je julija podpisal pogodbo z ekipo Boston Celtics in postal trenutno najvišji košarkar v ligi NBA. Senegalec v višino meri 229 centimetrov, višji ali enako visoki pa so bili v zgodovini lige le štirje košarkarji: Gheorghe Mureșan in Manute Bol (231 cm) ter Shawn Bradley in Yao Ming (229 cm).

Fall je bil v kadru Bostona za prvo tekmo sezone, a mu je debi preprečila poškodba glave. Senegalec jo je staknil v trening centru Keltov, ko se je neprevidno dvignil po umivanju rok. Kasneje je brez vidnejših posledic opravil individualni trening in sodeloval na dobrodelni prireditvi, a se je slabo počutil naslednje jutro. 

Video Čančar zadel tudi preko ene najvišjih oseb na svetu

Fall je sicer odpotoval v Philadelphio na prvo tekmo sezone, vendar ni zaigral zaradi suma na pretres možganov. "Mislim, da je blizu vrnitve, vsaj tako so mi dejali. A tako ali tako ne med košarkarji, ki bodo zaigrali," je o stanju 24-letnega košarkarja dejal trener Keltov Brad Stevens.

Ta na Falla ne bo veliko računal, Senegalec naj bi večino časa preživel v razvojni ligi pri ekipi Maine Red Claws.

Video Jordan je izbral najboljšo peterko

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.