Navijači izžvižgali minuto molka v spomin na hčerko španskega selektorja

Foto: Epa
Foto: Epa
Romunski navijači so zaznamovali tekmo proti Španiji s škandalozno potezo, ko so izžvižgali minuto molka v spomin na hčerko Luisa Enriqueja.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Španije so v kvalifikacijah za Euro 2020 na gostovanju premagali Romunijo z 2:1, tekma pa se je začela z minuto molka za tragično preminulo hčerko prejšnjega španskega selektorja, Luisa Enriqueja.

Strti oče Tragedija v zvezdniški družini, umrla devetletnica

Oziroma bi se vsaj morala začeti z minuto molka, a so se navijači, ki so se zbrali na Nacionalni areni v Bukarešti, odločili, da tekom počastitve Enriquejeve hčerke začnejo glasno žvižgati.

Španska reprezentanca se jim je nato maščevala ter počastila spomin na komaj devetletno Xano, ki je nedavno izgubila boj s kostnim rakom, tako da je zmagala z 2:1 po zadetkih Sergia Ramosa in Paca Alcacerja.

Junak Verbič: Če je bil gol najlepši trenutek? Pravzaprav to ni nič.

Po zmagi Iličić: To je le to, kar se pričakuje od nas

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.