Šport > Nogomet
2307 ogledov

Navijači izžvižgali minuto molka v spomin na hčerko španskega selektorja

Romunija : Španija Epa
Romunski navijači so zaznamovali tekmo proti Španiji s škandalozno potezo, ko so izžvižgali minuto molka v spomin na hčerko Luisa Enriqueja.

Nogometaši Španije so v kvalifikacijah za Euro 2020 na gostovanju premagali Romunijo z 2:1, tekma pa se je začela z minuto molka za tragično preminulo hčerko prejšnjega španskega selektorja, Luisa Enriqueja.

Svečka Strti oče Šport Tragedija v zvezdniški družini, umrla devetletnica

Oziroma bi se vsaj morala začeti z minuto molka, a so se navijači, ki so se zbrali na Nacionalni areni v Bukarešti, odločili, da tekom počastitve Enriquejeve hčerke začnejo glasno žvižgati.

Španska reprezentanca se jim je nato maščevala ter počastila spomin na komaj devetletno Xano, ki je nedavno izgubila boj s kostnim rakom, tako da je zmagala z 2:1 po zadetkih Sergia Ramosa in Paca Alcacerja.

nogomet SLO ISR Junak Šport Verbič: Če je bil gol najlepši trenutek? Pravzaprav to ni nič. nogomet SLO ISR Po zmagi Šport Iličić: To je le to, kar se pričakuje od nas
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice