Navijači Manchester Uniteda vdrli v klubske prostore

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pristaši kultnega angleškega kluba so izrazili nezadovoljstvo nad upravo.
Oglej si celoten članek

Pretres, ki ga je povzročila neuspešna ustanovitev "superlige", se počasi umirja. Nogometni svet se vrača v ustaljene tirnice, a večina ne bo pozabila namere arogantnih in požrešnih posameznikov.

Med slednje spadajo tudi številni pristaši Manchester Uniteda, ki so sicer že v preteklih letih pogosto izražali nezadovoljstvo nad ameriško družino Glazer, ki lastniško obvladuje klub.

Glazerjem očitajo marsikaj. Vse od njihovega prihoda leta 2005 niso izvedli niti ene večje investicije v trenažni center, stadion Old Trafford ali akademijo, sila vprašljiva je tudi kadrovska usmeritev prve ekipe.

Upor zatrt Čeferin pokazal svojo moč: "Dajte mi 24 ur ..."

In v četrtek je skupina navijačev nepovabljena prišla v trenažni center Carrington. Vzklikali so proti Glazerjem in s transparenti zahtevali, da se lastniška struktura spremeni po nemškem vzoru, torej da imajo člani kluba vedno kontrolni delež.

Pogovorili so se s trenerjem Olejem Gunnarjem Solskjærjem in kapetanom Nemanjo Matićem. Obenem so blokirali oba izhoda iz trenažnega centra. Potem, ko so povedali svoje, so se navijači mirno razšli in zapustili Carrington.

Podla igra Španci nad Čeferina: je to pravi razlog za razpad superlige?

Poleg pristašev "rdečih vragov" so v teh dneh protestirali tudi ljubitelji ostalih nesojenih angleških "supeligašev".

Foto: Twitter Manchester United navijači Carrington

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.