Ne boste verjeli, kdo je nov Dončićev oboževalec

Foto: Twitter luka dončić
Izjemna poteza nikogar ni pustila ravnodušnega.
Oglej si celoten članek

Mladi zvezdnik Dallas Mavericks Luka Dončića je dobro minuto pred koncem srečanja s Portland Trail Blazers zadel trojko v svojem prepoznavnem slogu s korakom nazaj in prednost svoje ekipe povišal na neulovljivih devet točk.

S tem je moštvu zagotovil mirnejši zaključek srečanja, ki ga je sklenil s še eno izjemno podajo prek celega igrišča.

Šah-mat Potezi, s katerima je Dončić nasprotniku zlomil duha

Dončićeva trojka je razumljivo in pričakovano spet odmevala na družbenih omrežjih, kjer so deževale pohvale na njegov račun. Priznanje mu je izrekel tudi njegov velik vzornik in eden najboljših košarkarjev vseh časov LeBron James, ki je Dončićevo trojko všečkal na uradnem Instagram profilu lige NBA.

Epska vrnitev Po tekmi premora Dončić spet v stari formi

Očitno postaja prvi zvezdnik Los Angeles Lakers vse bolj pozoren na mladega Slovenca, ki mu je ob njunem zadnjem snidenju "prilepil" kar dve banani. 

Priznanje LeBron le spregovoril o dveh bananah, ki mu jih je podelil Dončić

Foto: Print Screen dončić lebron

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.