Šport > Košarka
8488 ogledov

LeBron le spregovoril o dveh bananah, ki mu jih je podelil Dončić

lebron james luka dončić Reševalni pas/Twitter
Kljub slabši predstavi Luke Dončića proti Los Angeles Lakers so številni svetovni mediji izpostavili akcijo, v kateri je slovenski najstnik v eni obrambi akciji podelil dve blokadi LeBronu Jamesu. Ta mu ni ostal dolžan, kar je priznal novinarjem po tekmi.

James je po tekmi novinarjem tudi priznal, da je namerno po tleh zbil Dončića, čeprav si je pri tem prislužil osebno napako v napadu.

Vse se je začelo napad prej z dvema "bananama" Dončića Jamesu pod košem Dallasa. "Prišel je od nikjer. Nisem ga videl. Dvakrat me je blokiral. Rekel sem mu, da ga nisem videl ob obeh poskusih," je dejal James, pa čeprav je sam komentator tekme dejal, da morda pri prvi blokadi LeBron Dončića ni videl, pri drugi pa je že vedel, da stoji mladi Slovenec za njim.

Nato je Dončić izsilil še osebno napako LeBrona Jamesa v napadu, ko ga je Američan podrl po tleh. "Videl sem ga. Zaletel sem se vanj. To sem storil namerno," je dejal James, ki so ga blokade Dončića spodbudile, da je v nadaljevanju po krajšem premoru na klopi mimo Slovenca silovito zabil žogo skozi obroč.

Komentarjev 1
  • Avatar Britnemona
    Britnemona 22:52 01.december 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

Sorodne novice