Šport > Košarka
15566 ogledov

Potezi, s katerima je Dončić nasprotniku zlomil duha

luka dončić Print Screen Dončić je znova blestel v ključnih trenutkih.
Novinec meseca v oktobru in novembru na zahodu je spet zablestel v polnem sijaju.

Luka Dončić se je po tekmi premora zmagoslavno vrnil na parket košarkarske lige NBA in pred domačimi gledalci v American Airlines Centru odigral ključno vlogo pri drugi zaporedni zmagi njegovega moštva.

luka dončić Epska vrnitev Šport Po tekmi premora Dončić spet v stari formi

Ne samo, da je bil 19-letnik z 21 točkami ponovno najboljši strelec svoje ekipe, temveč je v odločilnem trenutku zadel trojko, s katero je pokopal gostujoče moštvo, nato pa dobre pol minute pred iztekom igralnega časa poskrbel še za fantastično podajo prek celega igrišča, po kateri je Dennis Smith Jr. dokončno zapečatil usodo Portlanda.

Izjemni Dončić je pred dnevi prejel tudi prvo uradno priznanje onkraj luže, saj je bil izbran za novinca zahodne konference v oktobru oziroma novembru. "Pomeni mi veliko. Gre za še dodatno spodbudo, da se bom še bolj trudil in boril za tisto, kar si želim. Je še veliko prostora za napredek," je priznanje pospremil slovenski košarkar.

Luka Dončić Priznanje Šport Prvi korak k nazivu novinec leta

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice