Nemški as po poti Ilke Štuhec

Foto: epa
Foto: epa
Eden najboljših nemških smučarjev je staknil hudo poškodbo.
Oglej si celoten članek

Nemški alpski smučar Felix Neuruther si je pri padcu na treningu v ZDA poškodoval križne vezi in olimpijska sezona je zanj po hudi poškodbi že končana, danes poroča nemška tiskovna agencija dpa.

"Žal nimam dobrih novic. Na treningu v Ameriki sem si strgal križne vezi levega kolena. Zame to pomeni, da je sezona zaključena," je v videu, ki ga je objavil na facebooku, povedal nemški smučar in dodal, da se že v ponedeljek vrača v domovino na okrevanje.

Triintridesetletni Neureuther je veljal kot eden nemških kandidatov za medaljo na februarskih olimpijskih igrah v korejskem Peongchangu. Da je Bavarec na sezono dobro pripravljen, je potrdil z zmago na uvodnem slalomu sezone v finskem Leviju.

Smuk Feuz pokoril konkurenco, Slovenca z identičnim časom

Veleslalom Nemka utišala Američane, Drevova med deseterico

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.