Nemški mediji že prepričani: Bayern prevzema spektakularno trenersko ime

Foto: Epa
Foto: Epa
Legendarni nogometni trener naj bi Bavarce sprva prevzel le do konca sezone, nato pa...
Oglej si celoten članek

Po debaklu na tekmi z Eintracht Frankfurtom, ko je v mreži bavarskega velikana odjeknila petarda, so nogometaši Bayern Münchna ostali brez trenerja Nika Kovača. Kot kaže pa so Bavarci hitro našli zamenjavo za hrvaškega strokovnjaka, saj naj bi po besedah nemških časnikov angažirali legendarnega Arsena Wengerja.

Šok za velikane! Petarda v mreži Bayerna, nova sramota Barcelone in Manchester Uniteda

Po polomu Kovač dobil nogo pri Bayernu, naslednik že izbran?

Po poročanju nemškega Bilda in Sport 1 naj bi vodstvo Bayerna rešitelja videlo prav v francoskem "Profesorju", ki je nazadnje 22 let sedel na klopi Arsenala ter je od poletja 2018 brez posla, Bavarce pa naj bi vodil le do konca sezone, Bayern pa bi v tem času iskal trajnejšo rešitev.

Foto: Profimedia Arsene Wenger

"Bayernov favorit je Erik Ten Hag, ki pa ne more zapustiti Ajax kar sredi sezone, a so ga pri Bayernu vseeno pripravljeni čakati do poletja. Zato bodo prisiljeni angažirati začasnega trenerja, kar naj bi postal Arsene Wenger," so zapisali pri Sport 1.

Z njimi se strinjajo tudi pri medijskem velikanu Bildu, kjer so prepričani, da bo Wenegr sprejel ponudbo bavarskega velikana: "Vodstvo Bayerna se zaveda, da bo Wengerjev odgovor 'da', če se ga odločijo poklicati, pa čeprav samo za vlogo začasnega trenerja."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.