Nemški nadškof o Schumacherjevem stanju

Foto: Epa
Foto: Epa
Nemški nadškof Georg Gänswein je spregovoril o čustvenem obisku pri nekdanjem dirkaškem šampionu Michaelu Schumacherju.
Oglej si celoten članek

Nadškof Gänswein je Schumacherja obiskal že pred časom. "Sedel sem nasproti njega, ga prijel za roki in gledal," nadškofove besede povzema Bild. "Čuti, da so okoli njega ljubeči ljudje, ki skrbijo zanj in hvala bogu ščitijo pred zvedavo javnostjo." 

Dodal je še, da je Schumacher videti tako kot pred nesrečo, le "obraz je postal bolj poln". 

Kakšno je zdravstveno stanje nekdanjega dirkača, ni znano, saj se je njegova družina zavila v molk. Njegova dolgoletna menedžerka Sabine Kehm skrbi, da v javnost ne pridejo podrobnosti o Michaelovem stanju. "Michaelovo zdravje ni javna stvar, zato tega ne bomo komentirali," je že večkrat poudarila. 

"V dolgem pogovoru mi je rekel, naj ga naslednje leto ne kličem, saj bo izginil. Mislim, da je sanjal o tem, da bi nekoč to lahko naredil. Zato želim izpolniti njegovo željo in poskrbeti, da nič ne pride v javnost," je povedala v eni redkih izjav na to temo. 

Žarek upanja Ganljivo pismo Schumacherjeve žene

Magazin Schumijev prijatelj: Želel bi si, da bi bila situacija drugačna

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.