Neymar čestital napačnemu klubu

Foto: Epa neymar
Brazilski superzvezdnik se je po porazu v finalu lige prvakov oglasil na tviterju.
Oglej si celoten članek

Neymar, napadalec Paris Saint-Germaina, ki je moral v finalu lige prvakov priznati premoč Bayern Münchnu (1:0), je po porazu na spletu čestital zmagovalcem, a je pri tem storil komično napako, saj je namesto Bayernu čestitke izrekel Bayerju.

Finale LP Bavarci znova stopili na vrh Evrope

"Porazi so del športa. Vse smo poskusili, borili smo se do konca. Hvala vsem za podporo Čestitke Bayerju," je zapisal Neymar.

"Neymar ni zamenjal Bayerja za Bayern, ampak obratno. Neymar je čestital Bayerju, čeprav smo na počitnicah. Bodite kot Neymar," so mu odgovorili iz Leverkusna.

Nasmejal do solz Najdražji nogometaš Bayerna izumil nov način proslavljanja 150 aretacij Frustracije so se razlegle po pariških ulicah

Foto: Epa neymar  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.