Šport > Nogomet
536 ogledov

Najdražji nogometaš Bayerna izumil nov način proslavljanja

lucas hernandez Epa
Francoski branilec v vrstah münchenskega Bayerna se je med proslavljanjem velikega uspeha domislil zabavnega trika s pokalom.

Lucas Hernandez je po zmagi Bayerna nad Paris Saint-Germainom v finalu lige prvakov (1:0) popestril slavje bavarskega moštva z inovativno in doslej še nikoli videno potezo, s katero je navdušil občinstvo pred televizijskmi zasloni ter nasmejal svoje soigralce.

Bayern Finale LP Šport Bavarci znova stopili na vrh Evrope

Ko je prišel na vrsto za poziranje s slovitim pokalom z velikimi ušesi, si ga je najdražji nogometaš bavarskega kluba poveznil na glavo. Zanimivo je, da se glede na dimenzije pokala tega ni spomnil že kdo pred njim, prav tako pa ni jasno, ali je Hernandez to načrtoval ali je šlo za trenutni navdih.

150 aretacij Šport Frustracije so se razlegle po pariških ulicah

Francoski branilec v finalu na stadionu v Lizboni, kjer si je Bayern priigral šesto krono v najmočnejšem klubskem tekmovanju v Evropi, resda ni stopil na zelenico, a je kljub temu dopolnil družinski uspeh brata Thea Hernandeza, ki je v sezoni 2017/2018 osvojil ligo prvakov z Real Madridom.

lucas hernandez | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.