Nogometna tržnica

Foto: Epa
Foto: Epa
Nogometne klubske sezone je sicer konec, toda za veliko navdušencev se s tem prične še zanimivejše obdobje. Čas nogometnih prestopov. Navajamo nekaj govoric, ki krožijo po tujih medijih.
Oglej si celoten članek

Junak finala Lige prvakov Gareth Bale naj bi bil po poročanju otoških medijev velika tarča Manchester Uniteda. Valižanski zvezdnik naj ne bi bil imun na interes Rdečih vragov, a je oznanil, da odločitve ne bo sprejel, dokler se ne izve, kdo bo novi trener Galacticosov.

Kraljevski klub Navijači: Hočemo Kloppa!

Na izhodnih vratih Real Madrida naj bi bil tudi Mateo Kovačić, ki ni zadovoljen s svojim statusom v klubu. Hrvaški vezist je lani v La Ligi začel le 10 tekem.

Zadnje dni predvsem po španskih medijih kroži govorica, da Cristiano Ronaldo zapušča Real. Svojo željo naj bi po njihovem izrazil že pred finalom Lige prvakov. Kot najverjetnejša destinacija se navaja njegov bivši klub Manchester United.

Poslovil se je Nova bomba iz Reala, odhaja tudi Ronaldo

West Ham naj bi podrobno spremljal situacijo Jacka Wilshera. Če bi se se angleški vezist odločil zapustiti Arsenal, bo Manuel Pellegrini napravil vse v svoji moči, da ga zvabi med Kladiva.

Jose Mourinho naj bi na sam svojih vrh želja uvrstil vezista PSG-a Marca Verrattija.

Nekdanji trener Barcelone Luis Enrique pa naj bi po ugibanju otoških medijev postal prvi favorit za klop Chelseaja. Londonski Modri naj bi že stopili v stik s trofejnim trenerjem.

Novi menedžer Arsenala Unai Emery pa naj bi si kot svojo prvo okrepitev zaželel Steva Nzonzijavezista Seville, katerega je pred leti sam pripeljal v andaluzijsko prestolnico iz vrst Stoke Cityja. Prav tako naj bi bil zainteresiran za krilnega nogometaša Sportnig Lizbone Gelsona Martinsa.

Zaenkrat najbolj dejaven je bil Liverpool, ki je v svoje vrste uspel zvabiti Nabyja Keitaja, Fabinha ter po zadnjih govoricah tudi Nabila Fekirja. A Rdeči se naj ne bi zaustavljali. Naslednji v vrsti je Thomas Lemar, za katerega pa se poteguje tudi Atletico Madrid. Lemar naj bi bil na voljo za znesek okoli 90 milijonov funtov.

Prestop Liverpool z novo okrepitvijo?

Novo sredino naj bi poiskal tudi avstrijski zvezdnik Marko Arnautović, katerega naj bi si silno želel novi menedžer Evertona Marco Silva, ki pa ima velikega konkurenta v Manchester Unitedu, ki naj bi tudi pokazal zanimanje za napadalca West Hama. Slednji pa naj bi Arnautovićevo zamenjavo našli pri zvezdniškem PSG-ju, saj je njihova velika želja Javier Pastore.

Ogromno zanimanja naj bi požel tudi napadalec Watforda Richarlison. Zanj naj bi se najbolj ogrel prav njegov nekdanji menedžer Marco Silva. A iz Watforda so Everton obvestilim da sploh naj se ne mučijo s ponudbo izpod 40 milijonov funtov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.