Šport > Nogomet
797 ogledov

Liverpool z novo okrepitvijo?

Nabil Fekir Reševalni pas/Twitter
Nogometni klub Liverpool je odločen, da naslednjo sezono znova napade Ligo prvakov. Nova okrepitev naj bila oddaljena le še en zdravniški pregled.

Že nekaj časa je jasno, da v klub iz mesta Beatlov prihaja vezist Red Bull Leipziga Naby Keita, pred kratkim pa so objavili, da so v svoje vrste uspeli zvabiti tudi nogometaša AS Monaca Fabinha. A očitno si hoče letošnji finalist Lige prvakov svoj igralski kader izkristalizirati še pred bližajočim se Svetovnim prvenstvom. Pred vrati kluba naj bi se znašel tudi Nabil Fekirkaterega od podpisa loči le še zdravniški pregled.

Ofenzivni vezist, ki je trenutno še vedno član francoskega Olympique Lyona, ima za seboj izvrstno sezono. Na 30 ligaških tekmah je dosegel 18 zadetkov, katerim je dodal še dva v Francoskem pokalu in tri v Evropi. Za francosko izbrano vrsto pa je zbral 11 nastopov, na katerih se je dvakrat vpisal med strelce.

O prestopu Lyonovega dragulja k Liverpoolu se je zadnje čase v Angliji dosti govorilo, toda izgleda da je dokončno vse pripravljeno, da se Fekir pred fotografi pojavi v rdečem dresu. Vrednost prestopa naj bi bila okoli 60 milijonov funtov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.