Noro: Dončić z Dallasom še letos prihaja v Evropo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kar se je ugibalo že dalj časa, je zdaj postalo uradno. Dallas bo z Luko Dončićem gostoval v Evropi!
Oglej si celoten članek

Ameriški mediji poročajo o tem, da bo ekipa Dallas Mavericks na čelu s prvim zvezdnikom Luko Dončićem 10. oktobra letos gostovala v Madridu, kjer bo v sklopu predsezone odigrala revijalno tekmo z Real Madridom. Prizorišče bo slovita madridska arena WiZink Center. Prizorišče seveda ni naključje in kaže na to, kako pomembno vlogo ima Dončić v Dallasu.

Španska prestolnica Madrid je mesto, kjer je Dončić preživel svojo mladost pred polnoletnostjo, in mesto, v katerem se je rojeni Ljubljančan izoblikoval v izjemnega košarkarja.

Dončić je kariero poklicnega košarkarja začel prav v Realu, v Madrid se je preselil že pri vsega 13 letih. Že kot mladi košarkar je dobil pomembno vlogo v klubu, s katerim je pokoril vso Evropo. Bil je izbran tudi za najboljšega košarkarja rednega dela Evrolige, postal pa je tudi MVP finala Evrolige maja 2018. Z 19 leti je postal najmlajši košarkar, ki je dobil naziv MVP rednega dela Evrolige.

Podrobnosti Dallasovega izleta čez lužo sicer še niso povsem razkrite, najverjetneje pa bo prišel v istem "paketu" kot potovanje v Abu Dabi, kjer bo Dallas prav tako odigral nekaj tekem. 

Divja tekma Luka ugnal prvega tekmeca, skupaj z Irvingom sta dosegla 82 točk Pod pritiskom Irving iskreno o tegobah igranja z Dončićem Navijači besnijo Dončić komentiral Irvingovo potezo v zadnji sekundi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.