Noro, kaj je Luka počel dan po tekmi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka je znova navdušil s svojo predanostjo.
Oglej si celoten članek

Luki Dončiću se je v zadnjih sezonah (upravičeno) očitalo, da sezono preprosto začne preslabo fizično pripravljen, z viškom kilogramov ter v nekoliko slabši formi.

Slovenski čudežni deček bo tako resnično moral nekaj storiti glede svojih priprav na novo sezono, a ko se ta enkrat resnično začne, je Luka povsem drug človek.

Drugi incident Dončić se je odločil, tako bo odslej ravnal s provokatorji

Fizična pripravljenost se počasi izboljša, tudi na samem igrišču je iz tekme v tekmo boljši in po navadi vrhunec doseže ravno pred končnico, kjer vedno kaže svojo najboljšo košarko.

Tako je tudi letos. Po (njegovih standardih) zelo počasnem vstopu v sezono, ko je imel zaradi slabe pripravljenosti tudi dosti težav s poškodbami, je Luka v zadnjih mesecih drastično dvignil svoj nivo pripravljenosti, kar se odraža tudi na parketu, kjer je trenutno eden najbolj vročih košarkarjev v ligi.

Toda Luka se tu ne zaustavlja. Prav neverjeten je namreč posnetek z nedavnega treninga ekipe Dallas Mavericks, katerega so Mavericki opravili vsega dan po zahtevnem gostovanju pri Utah Jazz.

Luka se je namreč prejšnji dan skoraj raztrgal za ekipo, ob zelo fizični obrambi domačinov, ki niso izbirali sredstev, je namreč na igrišču preživel več kot 35 minut, v katerih je dosegel 23 točk, 7 skokov in 11 asistenc.

A kljub naporni tekmi na skoraj 1300 metrih nadmorske višine je bil prav Luka edini izmed prvokategornikov Dallasa, ki je dan po tekmi po opravljenem treningu še ostal na igrišču ter več kot pol ure na polno še dodatno vadil z rezervami Dallasa.

To pa je predanost in niti ne čudi, da se Luka s takšnim odnosom med sezono vedno tako dvigne. Ko bi se le s takšno predanostjo lotil tudi obdobja med sezonami...

Vrača žogico Gobert pojasnil, zakaj je Dončić lahko samo tiho Kdo ima prav? O tem, kar je Gobert storil Dončiću, govori celotna NBA NBA Izjemno pomembna tekma je bila odločena v zadnji minuti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:17 28. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.