Nov šok za Liverpool: okužen prvi zvezdnik kluba

Foto: Epa
Foto: Epa
Mohamed Salah je bil pozitiven na novi koronavirus.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik angleškega Liverpoola in Egipta Mohamed Salah je bil pred sobotno tekmo afriškega pokala proti Togu pozitiven na novi koronavirus, je danes na svojem Twitterju sporočila egiptovska nogometna zveza.

Isti vir navaja, da najboljši nogometaš črne celine v letih 2017 in 2018 ne kaže nobenih znakov bolezni in da je že v samoizolaciji v svoji hotelski sobi. Drugi nogometaši iz dežele faraonov so bili na testiranju negativni in bodo nastopili na sobotni tekmi proti Togu.

Foto: Epa egipt salah

Nekateri egiptovski časniki so v začetku tega tedna poročali, da se je 28-letni Salah - pred začetkom reprezentančnih priprav - udeležil poroke svojega brata, kot vse kaže pa se je na njej tudi okužil z novim koronavirusom.

Okužba njegovega prvega zvezdnika je še dodaten šok za stratega Liverpoola Jürgena Kloppa, ki ga že tako mučijo številne poškodbe njegovih varovancev.

Liverpool Uresničil se je najbolj črn scenarij Premier League Katastrofalna novica za Liverpool Šokantno priznanje Liverpoolov nogometaš namerno poškodoval soigralca, da bi končno zaigral

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.