Nov udarec za zvezdnika Barçe v zaporu: tokrat mu ga je zadala žena

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji veliki zvezdnik Barcelone Dani Alves prejel novo slabo novico.
Oglej si celoten članek

Nekdaj ikona Barcelone, eden bolj prepoznavnih obrazov Barcine ekipe v času Xavija in Inieste, se je v začetku letošnjega leta znašel v hudem škandalu, ko se je prav v Barceloni, ki mu je v preteklosti prinesla toliko uspehov, znašel v zaporu zaradi domnevnega posilstva 23-letnice. 

Legenda Barce V zaporu deli avtograme, to so podrobnosti domnevnega posilstva

Zdaj je v zapor, kjer je bil priveden zaradi odreditve pripora zaradi možnosti pobega iz države, prejel nove slabe novice. Njegova žena Joana Sanz je namreč zaprosila za ločitev, potem ko je prebirala umazane detajle z zaslišanj domnevnega posilstva v diskoteki Sutton v Barceloni.

Obtožen posilstva Bivši zvezdnik Barce v vse večjih težavah: žrtev opisala intimni tatu

Novico o oddani vlogi za razvezo je brazilski nogometaš izvedel kar od svojih odvetnikov, saj se z ženo še nista uspela videti. Joana Sanz je sicer Španka, ki je bila rojena na Tenerifih, kariero pa si je ustvarila kot manekenka. Kot poroča španski As, gre za dokončno odločitev, od katere Sanzova ne bo odstopala, ne glede na to, kaj bo odločilo sodišče. Prepričana je namreč, da se ji je Dani Alves izneveril.

Tako kot Dani Alves tudi Sanzova ne preživlja najbolj rožnatih trenutkov v svojem življenju, saj je v roku enega tedna najprej izgubila mamo, zdaj pa očitno še moža. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.