Novinar omenil Dončića, reakcija trenerja pove vse

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Oglej si celoten članek

Košarkarji Dallas Mavericks po odhodu Kristapsa Porzingisa nadaljujejo z odličnimi predstavami v ligi NBA.

NBA Dončić na tekmo All-Star z novo čarobno predstavo, za las ob rekord

V noči na petek po slovenskem času so varovanci Jasona Kidda premagal New Orleans Pelicans na krilih noro razpoloženega Luke Dončića, ki je z 49 točkami poskrbel za lepo popotnico v njegov tretji nastop na All-Star tekmi.

Slovenski košarkar, ki je pred dnevi porušil svoj strelski rekord v ligi NBA, se je s soigralci veselil šeste zmage na zadnjih sedmih obračunih, s svojimi predstavami na parketu pa iz tekme v tekmo dokazuje, da mu je bila v glasovanju za All-Star storjena velika krivica.

All-Star Mediji sovražijo Dončića? Nihče od 98 novinarjev ni glasoval zanj

Od zakjlčučka glasovanja za tekmo zvezd, v katerem Dončić ni prejel niti enega glasu s strani 98 sodelujočih novinarjev, njegovo povprečje na 13 odigranih tekmah znaša 33,2 točke, 10,2 skoka in 9,6 podaje ob kar 43-odstotnem metu za tri točke!

Če so že novinarji zatajili, je Dončićeve kvalitete prepoznal vsaj kapetan LeBron James, ki ga je izbral med rezerviste.

Od trenutni formi slovenskega košarkarja se najbolj smeji trenerju Dallasa Jasonu Kiddu. Ko je eden izmed novinarjev po zmagi nad New Orleansom omenil Dončićevo ime, so se Kiddu usta raztegnila do ušes.

Foto: Print Screen Jason Kidd

"Lahko sedimo tukaj in se pogovarjamo o njem ves dan. Stvari, ki jih počne na igrišču zase in za svoje soigralce, so neverjetne," je povedal trener. "Za opis njegove igre smo uporabili vsak samostalnik in pridevnik," je dodal Kidd. "Preprosto postaja iz tekme v tekmo boljši."

Dončić še ne pozna poraza na All-Star tekmah, tretjo zaporedno zmago pa bo lovil 20. februarja v Clevelandu.

To pa boli! NBA legenda 'uničila' Porzingisa: "Veste, zakaj mu pravijo samorog?" Po prestopu Porzingis po selitvi v Washington podal mnenje o Dončiću

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.