Šport > Košarka
23001 ogledov

Novinar omenil Dončića, reakcija trenerja pove vse

Jason Kidd Print Screen

Košarkarji Dallas Mavericks po odhodu Kristapsa Porzingisa nadaljujejo z odličnimi predstavami v ligi NBA.

Luka Dončić NBA Šport Dončić na tekmo All-Star z novo čarobno predstavo, za las ob rekord

V noči na petek po slovenskem času so varovanci Jasona Kidda premagal New Orleans Pelicans na krilih noro razpoloženega Luke Dončića, ki je z 49 točkami poskrbel za lepo popotnico v njegov tretji nastop na All-Star tekmi.

Slovenski košarkar, ki je pred dnevi porušil svoj strelski rekord v ligi NBA, se je s soigralci veselil šeste zmage na zadnjih sedmih obračunih, s svojimi predstavami na parketu pa iz tekme v tekmo dokazuje, da mu je bila v glasovanju za All-Star storjena velika krivica.

Luka Dončić All-Star Šport Mediji sovražijo Dončića? Nihče od 98 novinarjev ni glasoval zanj

Od zakjlčučka glasovanja za tekmo zvezd, v katerem Dončić ni prejel niti enega glasu s strani 98 sodelujočih novinarjev, njegovo povprečje na 13 odigranih tekmah znaša 33,2 točke, 10,2 skoka in 9,6 podaje ob kar 43-odstotnem metu za tri točke!

Če so že novinarji zatajili, je Dončićeve kvalitete prepoznal vsaj kapetan LeBron James, ki ga je izbral med rezerviste.

Od trenutni formi slovenskega košarkarja se najbolj smeji trenerju Dallasa Jasonu Kiddu. Ko je eden izmed novinarjev po zmagi nad New Orleansom omenil Dončićevo ime, so se Kiddu usta raztegnila do ušes.

Jason Kidd | Avtor: Print Screen Print Screen

"Lahko sedimo tukaj in se pogovarjamo o njem ves dan. Stvari, ki jih počne na igrišču zase in za svoje soigralce, so neverjetne," je povedal trener. "Za opis njegove igre smo uporabili vsak samostalnik in pridevnik," je dodal Kidd. "Preprosto postaja iz tekme v tekmo boljši."

Dončić še ne pozna poraza na All-Star tekmah, tretjo zaporedno zmago pa bo lovil 20. februarja v Clevelandu.

porzingis To pa boli! Šport NBA legenda 'uničila' Porzingisa: "Veste, zakaj mu pravijo samorog?" Luka Dončić in Kristaps Porzingis Po prestopu Šport Porzingis po selitvi v Washington podal mnenje o Dončiću

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.