Odličen žreb za Slovenijo v boju za Olimpijske igre!

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Slovenska odbojkarska reprezentanca je izvedela, kdo ji bo stal na poti do OI 2020.
Oglej si celoten članek

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se bo na kvalifikacijskem turnirju za nastop na poletnih olimpijskih igrah prihodnje leto v Tokiu pomerila z Nemčijo, Češko in Belgijo, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Kvalifikacijski turnir bo na sporedu med 5. in 10. januarjem prihodnje leto v Berlinu. V drugi skupini bodo igrale Srbija, Francija, Bolgarija in Nizozemska.

Legendi V Srbiji močno odmeval odziv Dragića in Dončića

Kapetan "Težko rečem, ali bi zmagali, če bi igrali v Stožicah."

Najboljši izbrani vrsti iz obeh skupin se bosta prebili v polfinale, olimpijski nastop v deželi vzhajajočega sonca pa si bo izborila le zmagovalna izbrana vrsta z berlinskega turnirja.

Foto: Anže Petkovšek Slovenija - Poljska

Evropska odbojkarska zveza (Cev) je skupine in udeležence zadnjega sita za nastop na olimpijskih igrah določila na podlagi dosežkov z nedavno končanega evropskega prvenstva v Sloveniji, Belgiji, Franciji in na Nizozemskem, kjer je slovenska izbrana vrsta osvojila odličje srebrnega leska po nedeljskem porazu s Srbijo z 1:3 v sloviti pariški dvorani Bercy.

Nastop na olimpijskem turnirju so si doslej že zagotovile Brazilija, ZDA, Italija, Poljska, Rusija, Argentina in Japonska.

Komentar Odbojkarji so carji, a nekaj je vseeno narobe

Ostra kritika Srbi o "sramotni" potezi slovenskega selektorja

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:58 30. September 2019.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 18540 dolarjev z delom na spletu le dve do tri ure na prenosnem računalniku in to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.