Okužen ključen košarkar vodilne ekipe

Foto: Epa
Foto: Epa
Najboljša zasedba dosedanjega poteka sezone se bo morala nekaj časa znajti brez pomembnega člena.
Oglej si celoten članek

Branilec Milwaukee Bucks, Eric Bledsoe, je bil pozitiven na novi koronavirus in zato še ni pripotoval na Florido v Orlando, kjer se bo konec meseca v mehurčku nadaljevala severnoameriška košarkarska liga NBA.

Izbor ESPN z listo najboljših v "mehurčku", Dončića prehitela le peščica

Bledsoe, član prve peterke Milwaukeeja, je pred prekinitvijo sezone v povprečju na tekmo dosegal 15,4 točke, 4,6 skoka in 5,4 podaje.

"Ne kažem simptomov in se počutim dobro. Veselim se, da se bom pridružil soigralcem v Orlandu, ko bom izpolnjeval vse protokole lige NBA," je za ameriško športno mrežo ESPN dejal Bledsoe. V četrtek je košarkar na Instagramu pozval ljudi k nošenju maske in temu, da ostanejo varni.

Ekipa Milwaukee Bucks, ki zaseda prvo mesto lestvice NBA, je v Orlando prispela 9. julija.

Video Še en pravljičen met Dončića v Disneylandu

Prihodnji teden, 23. julija, bo ekipa Milwaukeeja igrala pripravljalno tekmo proti San Antonio Spurs, 31. julija pa jo čaka prva tekma v NBA po premoru proti Boston Celtics. Ko bo Bledsoe prispel v Orlando, bo po protokolu vsaj dva dni preživel v karanteni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.