Paša za oči: Dončić ima nov parket!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Franšiza Mavericks bo na različne načine obeležila svoj jubilej.
Oglej si celoten članek

Po treh tekmah v gosteh so se Dallas Mavericks v noči na četrtek po srednjeevropskem prvič v novi sezoni predstavili v svoji dvorani, gostili so Charlotte Hornets.

Mavericks letos igrajo svojo 40. sezono v NBA. Izvirne barve ekipe so bile modra, bela in zelena, a so slednjo sčasoma, točneje s prihodom Marka Cubana leta 2001, zamenjali s sivo.

Ko svet stopi skupaj Luka Dončić: "Molite za njih"

Za jubilejno 40. sezono so pri Dallasu navijače razveselili z vrnitvijo zelenih dresov, s katerimi so se Luka Dončić in druščina že predstavili na uvodnih tekmah.

Foto: Profimedia Luka Dončić Clippers Mavs

A dresi niso edina "zelena" novost. Na nekaterih tekmah v domačem American Airlines Centru, vključno z uvodno proti Hornets, bodo Telički igrali na novem igrišču.

Parket je pod košem in na sredini odet v zeleno, navdušenje nad preobrazbo pa so številni izrazili na družbenih omrežjih.

Orosilo vam bo oči Eno leto od enega najbolj čustvenih trenutkov v Lukini karieri

Design novega igrišča so navijačem prvič predstavili že konec oktobra, a le prek digitalnih kanalov kluba. Na zadnji tekmi v 2020 ga je bilo moč videti v polnem sijaju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.